Szolgáltatásunkról

A szolgáltatásunk ismeretterjesztő műsorok bemutatása planetáriumi vetítés keretében. Ez a szolgáltatás kérhető kitelepüléssel, illetve az aktuális helyszínünkön belépő váltása mellett.

Felszerelésünk

A vetítőtermünk egy 6 méter átmérőjű, félgömb alakú könnyű- alumínium szerkezetes kupola, amely szétszerelhető, költöztethető.
A kupolánkban a kellemes környezetet szellőztető ventilátorok és egy klímaberendezés teszi lehetővé. Ezek segítségével szabadtéren is nyújthatjuk szolgáltatásunkat.
Műsorainkat két FullHD projektor segítségével vetítjük ki a kupolánk felületére. Ennek köszönhetően 3D-s hatást és nagy felbontást érünk el.

Kitelepülés

Ez a szolgáltatás megrendelhető kitelepülés keretében, mely során a kupolánkat és a szükséges technikánkat felállítjuk a megrendelő által kért helyszínen. Ezt a megoldást ajánljuk művelődési házaknak, városi, vagy egyéb rendezvényekhez, iskoláknak, óvodáknak.

Árak

Kitelepülés esetén az árakat sok tényező befolyásolja. Többek között a távolság a telephelyünktől és a kitelepülés időtartama. Emiatt minden esetben egyedi ajánlatot adunk, amit bármelyik elérhetőségünkön kérhetnek.

Egyéni látogatóink számára

A kitelepüléseink között egy előre kiválasztott helyszínen (Szeptemberig Hajdúszoboszlón, a Hungaropsa területén, Szeptembertől Debrecenben) megtekinthetőek műsoraink belépőjegy váltása mellett.

Árak

Az aktuális belépődíjak elérhetőek az Áraink menüpont alatt.